Media Intelligence

Colectăm și analizăm cantități mari de date generate de diferite canale media, pentru a obține imagini reale despre performanțele afacerii, consumatori, concurenți și piață. Datele provin din varii surse, precum: presa scrisă și digitală, emisiuni, platforme media și rețele sociale.

Extragem, conexăm și interpretăm informațiile care sunt de interes pentru clienții noștri, iar apoi identificăm tendințele, oportunitățile și problemele relevante.

Cu ce te alegi?

Specialiștii KWLG îți oferă în timp real analiza sintetică a informațiilor de actualitate. Vei avea acces la date valoroase din media, care înglobează toate ariile tale de interes. Fiind conectat la imaginea actuală a companiei în piață, vei putea să facilitezi procesul decizional, având o direcție de acțiune rapidă și clară. Vei putea să măsori succesul campaniilor de marketing, PR și comunicare și, eventual, să le ajustezi. Vei înțelege tendințele de evoluție, le vei putea anticipa impactul și vei concepe strategii adecvate. Serviciul de Media Intelligence va ajuta compania să-și îmbunătățească strategiile de marketing, PR și comunicare. Informațiile despre nevoile consumatorilor, despre activitatea concurentă și despre evoluția industriei te vor determina să creezi strategii de afaceri mai bune.

De ce să apelezi la noi?

Îți evaluezi și consolidezi capitalul de imagine
Eficientizezi procesul decizional
Câștigi avantaj competitiv - comunici cu impact

Cum funcționează procesul

Ne trimiți provocarea prin formular
Stabilim împreună detaliile
Analizăm și propunem soluții
Pornim propulsoarele afacerii tale

Scrie-ne despre proiectul tău:

  Răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări

  Pe lângă monitorizarea a ceea ce se întâmplă în social media, facem un pas mai departe și planificăm acțiuni care să reducă până la eliminare feedback-ul negativ.

  KWLG îți deschide accesul la cele mai complete baze de date, rapoarte și info-grafice despre imaginea companiei tale în mass-media. Te ținem la curent cu ultimele trenduri în materie de consum media, iar tu vei știi care sunt canalele și instrumentele potrivite pentru a-ți dezvolta, promova și transforma business-ul. Legând obiectivele și rezultatele găsite de obiectivele generale ale afacerii, vei înțelege ce trebuie să faci pentru a deveni mai vizibil și pentru a avea mai mult impact asupra clienților.

  Ca în cazul tuturor produselor KWLG, datele sunt preluate din varii surse, menționate mai sus, cu respectarea principiilor legalității și eticii.

  Datele neprelucrate corect pot fi dificil de înțeles pentru un ochi neavizat. Cea mai importantă etapă este cea a procesării datelor, valoarea adăugată a colaborării cu KWLG venind din competența de a discerne între informațiile adevărate, utile, relevante și cele inutile, irelevante sau false.

  Ai nevoie de mai multe informatii?