Counter-Intelligence Suport

Contra unei sume de bani, un angajat în departamentul de vânzare al unei firme informează un competitor direct cu privire la potențiali clienți ofertați de compania ta și la prețul cu care aceștia sunt ofertați.
Sunt secretele tale protejate într-o piață unde spionajul economic începe să devină o realitate curentă și în România?
Știai că în conformitate cu legea 182/2002 informațiile de serviciu sunt acele informații a căror divulgare poate aduce atingere unei persoane de drept public sau privat și trebuie protejate?

PACHETUL COUNTER-INTELLIGENCE SUPORT conține

Cost: 2500€

ANALIZĂ

Analiza fluxurilor interne ale organizației, identificarea informațiilor sensibile a căror cunoaștere vulnerabilizează compania.

RAPORTARE

Raport privind concluziile analizei și propuneri de îmbunătățire a protecției prin măsuri procedurale ale informațiilor acolo unde este cazul.

TRAINING

Training privind principale tehnici de elicitare prin care un angajat poate fi manipulat în divulgarea de informații sensibile ale companiei.

Opțional (cu 10% discount dacă deții pachetul Counter-CI Suport):

ANALIZE

Analiza regulată a conexiunilor online și a comportamentelor angajaților cu acces la informații sensibile în mediul online.

TRAININGURI

Traininguri personalizate pentru nevoile companiei în privința protecției datelor.

FLUX DATE

Sprijin în procedurarea fluxului de date care să protejeze compania.

MISTERY SHOPPING

Contactarea simulată a unui angajat cu propunerea de cumpărare de informații sensibile din interiorul companiei, monitorizare în teren a activității angajatului indicat de companie

De ce să apelezi la noi?

Îți evaluezi și consolidezi capitalul de imagine
Eficientizezi procesul decizional
Câștigi avantaj competitiv – comunici cu impact

Scrie-ne despre proiectul tău: