Competitive & Business Intelligence

Aducem informația corectă la momentul oportun. Analizăm datele/procesele aferente activității tale și îți spunem cum să crești profitabilitatea. Evaluăm mediul de afaceri, cu accent pe activitatea celor aflați în competiție directă cu business-ul tău.

Competitive Intelligence (CI)

Selectăm cele mai relevante informații la care are acces compania ta și te ajutăm să iei cele mai bune decizii în raport cu ceea ce se întâmplă în industrie.

Cu ce te alegi?

În felul acesta tu ești pregătit pentru schimbările din piață, îți concepi o strategie și îți surclasezi competitorii.

Business Intelligence (BI)

Identificăm, analizăm, selectăm și interpretăm date relevante pentru afacerea ta. Domeniile accesate sunt variate: analize de piață, relații cu clienții, HR Intelligence, experți, analize statistice.

Cu ce te alegi?

Vei lua decizii de business corecte, în baza unor informații bine documentate.

De ce să apelezi la noi ?

Maximizezi avantajul competitiv
Îți creezi oportunități noi
Crești și consolidezi poziția în piață

Cum funcționează procesul

Ne trimiți provocarea prin formular
Stabilim împreună detaliile
Analizăm și propunem soluții
Pornim propulsoarele afacerii tale

Scrie-ne despre proiectul tău:

    Răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări

    Ca în cazul tuturor produselor KWLG, datele sunt preluate din surse publice și baze de date cu acces restricționat, precum și prin accesarea unor experți din domeniul vizat. Analiza se face respectând principiile legalității și eticii.

    Datele preluate din surse publice și baze de date cu acces restricționat pot fi obținute de oricine, dar acestea nu sunt informații. Datele neprelucrate sunt dificil de înțeles pentru un ochi neavizat. Cea mai importantă etapă este cea a selecției, procesării, verificării și coroborării datelor (cu cele din alte surse), aici intervenind valoarea adăugată a colaborării cu KWLG.

    Serviciile de BI și CI de la KWLG îți oferă o imagine reală și actuală a competitorilor și a clienților, precum și ș business-ului tău prin raportare la evoluțiile pieței. După o analiză comprehensivă a acestora echipa KWLG livrează un set de recomandări referitoare la modalități subsecvente de acțiune.

    Ai nevoie de mai multe informatii?